top of page

SZAKÉRTŐINK

A Neogence magyarországi bevezetését kozmetikai és bőrgyógyászati tesztelés előzte meg. A bevezetést megelőzően több - magas hatóanyagtartalmú - márkával versenyeztettük. Számos hazai kozmetikus tesztelte és használja azóta is aktívan kezeléseiben, mivel a márkák közül kiemelkedően teljesített. Hálásak vagyunk szakértőinknek, hogy megbízható szakmai hátteret biztosítanak a Neogence Magyarország számára.

dr. Szabó Olga

Bőrgyógyász kozmetológus szakorvos

Lézer specialista

Tanulmányaimat 1984-ben fejeztem be a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1988-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetologiából.
Magánpraxisomban 1990 óta vállalkozó orvosként gyógyítom a betegeimet.

 

1993-ban - Magyarországon az elsők között - elvégeztem a bőrgyógyászati lézer terápiás szaktanfolyamot. Több mint tízezer sikeres kezelés birtokában használom az orvosi lézerberendezéseket terápiás és kozmetológiai munkám során. 

 

1999-től a Bársony Bőrgyógyászati Lézerklinikán eltöltött hét év alatt megismerkedtem az orvosi lézerberendezések szinte teljes spektrumával.

Jelenlegi magánorvosi rendelőmet, DERMALight néven 2005 január hónapjában nyitottam meg. Barátságos és diszkrét környezetben - az előjegyzési rendszernek köszönhetően - minimális várakozási idővel fogadom betegeimet. 

 

A legkorszerűbb bőrgyógyászati terápiás készülékek, Q-kapcsolt Nd:YAG lézer, IPL és YAG lézer, Rhinolight fényterápiás készülék, és közel 30 éves szakmai, diagnosztikai tapasztalatom segíti hatékony gyógyító, megelőző munkámat.

Kozmetológusként fontosnak tartom, hogy pácienseim a legmagasabb hatóanyagtartalmú, leghatékonyabb kezeléseket kapják meg. Nagyon ügyelek arra, hogy mindig megbízható minőséget és márkákat használjak, hogy az allergiás reakciók esélyét a minimálisra csökkentsem. Ha ajánlok nekik arcápoló termékeket, azok általában nem a drogériák polcain, hanem a gyógyszertárakban találhatóak.

 

A Neogence arcápoló termékeit hosszas tesztelésnek vetettük alá. Olyan magas technológiájú kozmetikumokat kerestünk, melyek kielégítik problémás pácienseim igényeit is.

Nagyon elégedett vagyok a márkával, mert tiszta hatóanyagaival megállja a helyét az orvoskozmetikai piacon. Pácienseim mindig érdeklődnek, milyen bőrápoló készítményeket, napvédőket, pigmentfolt elleni termékeket használjanak érzékeny bőrükre. Ezen igényeket sokszor a gyógyszertári készítmények sem tudják kielégíteni.
Orvosként továbbra is mindig a legjobbat szeretném nekik nyújtani.

Sonkodiné Király Rita

Kozmetikus - Clarissa Kozmetika, Szeged

 

Közel 20 éves szakmai múlttal rendelkezem.

1997-ben végeztem kozmetikusként Szegeden, azóta is folyamatosan képzem magam.

 

Szakmai képzettségem:

2001 Vámos Mónika Permanent Makeup Tanfolyam 

2004 Szinergikus arc- és testmasszázs tanfolyam

2007 3D Szempilla tanfolyam

2010 Kozmetikai bordiagnosztikai tanfolyam

2013 TKN Peels, Mezopen és Dermaroller tanfolyam

Mélyizommasszázs tanfolyam

Lifting masszázs tanfolyam

Szemmasszázs tanfolyam

Lifting és mikrodermabrázió

Arc-, nyak- és dekoltázskezelés nyomatmaszkkal

Tökéletes arc-, nyak- és dekoltázs feszesíto kezelések

Mézemulziós szőrtelenítő tanfolyam

Coverderm tanfolyam 

 

Mivel a tanulóképzésben is részt vettem 2014-ig, ezért az elméleti tudás is nagy szerepet játszik az életemben.

 

Mik a jó kozmetikus jellemzői?

Pontos, precíz, igényes, naprakész, szakképzett és hiteles.

 

A jó szakember mindig képzi magát, követi az aktuális trendeket. A kozmetikus szakma egy innovatív szakma.

A Neogence termékcsaládot azért választottam mert látványos és tényleg hat. Nem csak rá van írva, hogy mit tartalmaz, hanem tényleg tartalmazza is a hatóanyagot. Munkám eredményességét a vendégeim elégedettségével mérem. Vendégeim 80%-a több, mint 10 éve jár hozzám rendszeresen. A Neogence egy olyan márka, amivel újra és újra le tudom őket nyőgözni.

bottom of page