top of page

DNS ránctalanító termékcsalád

MPA bőrmegújító 

termékcsalád

Gazdagon táplálja a száraz és érett bőrt könnyen beszívódó formulákkal, valamint hozzájárul a sejtek DNS szerkezet megújító folyamatainak támogatásához. A hialuronsavas injekció fájdalommentes alternatívájaként mikroszkópikus hialuronos gömbök mélyen a bőrbe hatolva magukba szívják a nedvességet és feltöltik a ráncokat. A termékcsaládban található szabadalmaztatott polipeptid komplex feszesíti a megereszkedett bőrt és simítja a ráncokat.

NEOGENCE HIALURONSAVAS DNS RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM

 

Ránctalantó szemkörnyékápoló krém gazdag, mégis könnyen beszívódó formulával. Összetevőinek köszönhetően feszesíti a bőrt, ránctalanítja a szemkörnyék érzékeny bőrét. Öregedés késleltető és DNS védő formulával regenerálja a szomjas bőrt. Parabénmentes. Szójamentes.

 

Kiemelt hatóanyagai: 

  • HFS – Hyaluronic Filling Spheres(TM) (A hialuronsavas injekció fájdalommentes alternatívájaként mikroszkópikus hialuronos gömbök mélyen a bőrbe hatolva magukba szívják a nedvességet és feltöltik a ráncokat.) 

  • Matrixyl(TM) 3000 (Szabadalmaztatott polipeptid komplex, mely mélyen behatol a bőrbe, feszesíti a megereszkedett bőrt és simítja a ráncokat.) 

  • α-LUPALINE® (Hozzájárul a bőr DNS-ének védelméhez. Segít megőrizni a bőr rugalmasságát, megújulásának képességét.) 

  • Biophytex (Világosítja a szem alatti sötét karikákat.)

 

Használata:

Vigye fel ujjbeggyel a szemkörnyékre finom ütögető, masszírozó mozdulatokkal. Használja naponta kétszer!

 

Kiszerelés: 15 ml

bottom of page