top of page

MPA bőrmegújító 

termékcsalád

Az innovatív biotechnológiát alkalmazó Neogence, kutatásai és fejlesztései során a hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármas koncepcióját ötvözi minden egyes arcápolási termékében. Többszörösen díjnyertes termékei mára egész Ázsia egyik legismertebb kozmetikai márkájává tették a tajvani alapítású céget. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, látványosan kiemelik még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is.

NEOGENCE BŐRMEGÚJÍTÓ KÚRA

                                    

Egy hetes bőrmegújító kezelés, amely rövid idő alatt látványos eredményt ér el. A hámlasztó és bőrregeneráló napok váltakozásával 7 nap alatt teljesen megújítja a bőrt, átfogó megoldást kínál a ráncok, kitágult pórusok, fakó bőrszín és érdesség ellen. Míg az MPA formulája megszabadít az elhalt hámsejtektől, kisimítja a ráncokat, megakadályozza a pattanások keletkezését és stimulálja a bőr öngyógyító képességét, addig a méhpempő regenerálja és nyugtatja a bőrt. Ez párosítva a hialuronsavas eszenciával megteremti az optimális hidratáltságot a bőrben, ennek eredménye a szép, egészséges bőr a kúra végeztével.

 

Kiemelt hatóanyagai:

  • MPA (A mandulasav és piroszőlősav összetett formulája, bőrmegújító hatású.)

  • Royal Jelly (A méhpempő kiváló bőrkondícionáló, gazdag fehérje-, vitamin-, aminosav-, B-vitamin és ásványi anyag forrás.)

  • Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.)

 

Használat:

2 nap hámlasztás –> 1 nap regenerálás –> 2 nap hámlasztás –> 2 nap regenerálás

A kezelést minden esetben este, arctisztítás után végezze el.

Hámlasztó nap: Használja a peeling párnácskát a megtisztított arcon, nyakon, dekoltázson, 1-2 percig a maradék hatóanyagot az ujjaival gyengéden dolgozza a bőrbe, majd második lépésként masszírozza a bőrébe a méhpempő gél maszkot.

Regeneráló nap: Arctisztítás után oszlassa el az arcán, nyakán, dekoltázsán a hialuronsavas hidratáló eszenciát majd masszírozza a bőrébe a méhpempő gél maszkot.

 

Ne használja rozáceás, ekcémás vagy sérült, sebes bőrfelületen. A kezelés teljes időtartalma alatt és utána magas faktorszámú fényvédő készítmény használata erősen javallott! A kúra bármelyik évszakban alkalmazható megfelelő fényvédelem mellett.

 

Kiszerelés:

4x hámlasztó nap szett (6ml+4ml)

3x regeráló nap szett (4ml+4ml)

bottom of page